Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Hiihto

14.2.2019 Iltakisojen tulokset

 

Talven hiihtokoulu alkaa tiistaina 15.1.2019 klo 18.00-19.00 Melassuon hiihtoladulla. Hiihtokoulu on tarkoitettu 2014 syntyneille ja sitä vanhemmille lapsille. Hiihtolomalla ei ole harjoituksia. Tasoryhmiä tulee olemaan aloittelijoista kilparyhmiin ja ryhmäjako tehdään taitotason ja iän mukaan.

Kausimaksu 40€, sisarale 3€. Syksyllä hiihtokoulun aloittaneilla myös talven hiihtokoulu sisältyy maksettuun kausihintaan. Hiihtokoulumaksun suorittamisen jälkeen osallistuja saa myös ski-passin kaudeksi 2018-2019. Ski-passilla saa vakuutusturvan ja osallistumisoikeuden ikäluokasta riippuen piiri/alue tai kansallisen tason kilpailuihin. Hiihtokouluun ilmoittaudutaan tämän sivuston vasemman reunan linkistä. Jos olet ollut jo syksyn hiihtokoulussa mukana, ei enää uudelleen tarvitse ilmoittautua. Kaikki hiihtokouluun liittyvä tiedoitus hoidetaan Nimenhuuto-palvelulla ja hiihtojaoston nettisivuilla, joten seuraile sitä viikoittain. Muutokset ja hiihtotapa päivitetään viimeistään maanantaina.

Lisätietoja tarvittaessa jussi.varemaki(at)gmail.com mari.koski81(at)gmail.com

 

PeU hiihdon lumitykki on käynyt marras-joulukuussa kahteen otteeseen ja Melassuolla on  900 m tykkilumirataa sekä perinteisen että vapaan hiihtoon. 

 

 Käy seuraamassa kilpahiihtäjiemme kuulumisia nyt myös Instagramissa osoitteessa https://instagram.com/peu_xc_team