Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Hiihto

Säästöpankki-hiihdot ke 28.2  klo 18 alkaen Perniössä Melassuon hiihtokeskuksessa. Ilmoittautumiset viimeistään 26.2 www.lyyti.fi/reg/säästöpankki_hiihdot_pernio

hiihtotyyli vapaa

 

Melassuon tykkilumirata on nyt käytössä. Alempana tällä sivulla tietoa lumetuksesta ja miten lumen tekemistä jatkossa voi tukea.

 

HIIHTOKOULU ALKAA  2005- 2013 syntyneille  tiistaina 30.1.2018 klo 18:00-19:00 Melassuon hiihtoladulla.  Hiihtokoulu jatkuu tiistaihin 13.3 saakka, jos kelit sallivat. Hiihtolomaviikolla ei ole harjoituksia. Tasoryhmiä tulee olemaan aloittelijoista kilparyhmiin 4-5 ja ryhmäjako tehdään taitotason ja iän mukaan. Ryhmäjakoa saatetaan hieman muutella kauden edetessä. 


Kausimaksu 30 e, sisarale 3€. Syksyllä hiihtokoulunsa aloittaneilla myös kevät sisältyy jo maksettuun  kausihintaan. Hiihtokoulumaksun suorittamisen jälkeen osallistuja saa myös ski-passin kaudeksi 2017–2018. Ski-passilla saa vakuutusturvan ja osallistumisoikeuden ikäluokasta riippuen piiri/alue tai kansallisen tason kilpailuihin.

Hiihtokouluun on ilmoittauduttava tämän sivuston vasemman reunan linkistä  viimeistään 28.1 klo 20 mennessä, jotta saadaan ryhmät kasattua, mutta mieluummin mahdollisimman pikaisesti. Jos olet kuitenkin ollut jo syksyn hiihtokoulussa mukana, ei enää uudelleen tarvitse ilmoittautua. 
Kaikki hiihtokouluun liittyvä tiedoitus hoidetaan Nimenhuuto-palvelulla ja  hiihtojaoston nettisivulla, joten seuraile sitä viikottain. Muutokset ja hiihtotapa päivitetään viimeistään maanantaina klo 20 nettisivulle.

Ensimmäisellä kerralla vapaan hiihtoa (aloittelijoilla perinteistä) Merkatkaa selkeästi sauvat ja sukset. Osa harjoituksista ilman sauvoja tai vain toisella suksella. Huom tarkistakaa myös sauvapituus, mikä on vapaalla hiihtotavalla 0,9 xhiihtäjän pituus ja perinteisellä noin 0,8-0,85xhiihtäjän pituus. 

Lisätiedot janne.lempiainen(at)ebaana.net tai Sari Niemi  sari.margaret(at)hotmail.com

Perniön Melassuolla hiihdettiin 2017 ensimmäinen kausi Peu:n uuden lumitykin lumella. Nyt myös 2018 lumetus on saatu tehtyä ja hiihtokausi käynnissä.

Tue lumen tekoa ja varmista olosuhteet myös jatkossa!

 

Hyvä Melassuon hiihtoratoja käyttävä hiihtäjä,

Perniön Urheilijoiden hiihtojaosto tekee talkoovoimin omalla kalustollaan tykkilunta Melassuon hiihtolatujen lumettamiseksi. Kaupunki  tarjoaa veden, sähkön ja lumen levitystyön. Yhteistyöllä varmistamme mahdollisimman pitkän hiihtokauden kaupungin kaikille ulkoilijoille. Hiihto ja liikkuminen Salon kaupungin kuntoradoilla on kaikille maksutonta.
 
Hiihtojaoson kartuttamien säästöjen, yksityislahjoitusten, Lounaismaan Osuuspankin, XCSporttipalvelun ja Salon kaupungin tuella seura osti marraskuussa uuden lumitykin. Jos arvostat tulevinakin vuosina mahdollisimman pitkää hiihtokautta, ymmärrät vaadittavan talkootyön määrän ja rahallisen panoksemme keinolumilatujen tekoon, voit tukea työtämme ja varmistaa mahdollisimman pitkän hiihtokauden nyt ja tulevinakin talvina. Vaikka tykki on nyt hankittu, sen toimintakunnossa pitäminen vaatii  jatkuvasti varoja.
 
Toivomme käyttäjiä vapaaehtoisuuteen perustuen osallistumaan sopivaksi katsomallaan summalla talkoisiin. Osallistua voi parhaiten maksamalla tukimaksu Perniön Urheilijoiden hiihtojaoston lumitykki-tilille FI69 5334 0040 0252 86 tai XCsporttipalvelun liikkeessä Haarlantie 2 A 6 olevaan tukimaksulippaaseen.
  

Perniön Urheilijat / Hiihtojaosto

Varsinais-Suomen pm-parisprintin naisten mitalistit. Jonna ja Bettina, kultaa. Ulrika ja Outi, pronssia.
2.2.2017 Perniössä hiihdettyjen Säästöpankkihihtojen T10 sarjan innokkaat osallistujat: (vas.) Julia, Tarleena, Alisa, Helmi, Miina ja Martta
Mahtava PM-kisaviikonloppu takana Pöytyällä! Kaikilla huikeita hiihtoja sekä lauantaina että sunnuntaina! Go PeU!??? Tulokset lauantaina:
N10
7. Tarleena Palmunen PeU
M10
3. Onni Vuorinen PeU
M12
4. Niilo Lempiäinen PeU
7. Otso Rokka PeU
N18
1. Bettina Wikström PeU
M18
2. Niilo Helkama PeU
Tulokset sunnuntaina:
M10
1. Eemeli Varemäki ja Onni Vuorinen PeU
5. Juho Juva ja Tarleena Palmunen PeU
M12
1. Niilo Lempiäinen ja Otso Rokka PeU
NYL
1. Jonna Juva ja Bettina Wikström PeU
3. Ulrika Wikström ja Outi Helkama PeU
MYL
7. Niilo Helkama ja Janne Salo PeU

 Käy seuraamassa kilpahiihtäjiemme kuulumisia nyt myös Instagramissa osoitteessa https://instagram.com/peu_xc_team