Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Varsinais-Suomen piirinmestaruuskilpailu 2015

 

 

Varsinais-Suomen piirinmestaruushiihdot 14.-15.2.2015 Perniössä

 

TULOKSET LA 14.2.2015 (P)

TULOKSET SU 15.2.2015 (V)

 

Lähtölistat ja tulossivut (on-line)

 

Rataprofiilit 

 

Kilpailukeskus 

 

Kilpailun johtaja: Janne Salo

TD: Ossi Hakanen, avustava TD Veikko Salmi

Kilpailusihteeri: Erja Vuorinen

 

Tiedustelut: Janne Salo 040 586 1688 tai peuhiihto(at)sporttipalvelu.fi

 

Voiteluohje www.sporttipalvelu.fi

Kilpailuohjeet:

 

Ajanotto

Molempien päivien kilpailut ovat väliaikalähdöllä. Lähdössä käytetään lähtöporttia ja maalissa valokennoa. Kilpailijan numeron tulee olla nähtävillä koko kilpailun ajan.

Kilpailunumerot

Kilpailussa käytetään numeroliiviä. Seurakohtaiset numeropussit ovat noudettavissa kilpailutoimistosta kilpailupäivän aamuna. Numero on ehdottomasti palautettava maalissa mehupisteelle oman suorituksen jälkeen. Kadonneesta numerosta  veloitetaan 50 €/kpl.

Palkinnot

Pm-mitalit kunkin sarjan kolmelle parhaalle. Sunnuntaina hopeasompasarjoissa HS-mitalit kolmelle parhaalle. Piirikunnallisissa sarjoissa (N/M 8 - 10) kaikki palkitaan. Palkintojenjako välittömästi kisapäivän päätteeksi - seuraa kuulutusta.

Lämmittelylatu

Suksien testaukseen ja veryttelyyn on varattu erillinen latu. Tutustuminen kilpailureittiin pyydetään suorittamaan ennen kilpailun alkamista. Annettava kilpailusuoritustaan tekevälle hiihtäjälle esteetön kulku.

Tienylitykset ja hiihtotapavalvonta

Reitillä on kaksi kilpailun aikana valvottua tienylityspaikkaa. Noudata niissä varovaisuutta, etenkin latuun tutustumisen yhteydessä, jolloin valvontaa ei vielä ole. Reitillä on myös hiihtotapavalvontaa. 

Ensiapu

Kilpailukeskuksessa on henkilöstöä ensiapua varten. Jari Pyykkö 040 582 3325 tai Outi Helkama 040 707 1549.

Pesupaikka

Liikuntahallin pukutiloissa on naisille ja miehille pukuhuoneet ja suihkut. Huom! Käytetään liikuntahallin sivulla olevaa erillistä sisäänkäyntiä pukuhuoneisiin, seuraa opasteita. 

Kisaravintola

Kisaravintola löytyy liikuntahallin aulasta. Pyydetään välttämään monoilla liikkumista, sillä niistä saattaa jäädä lattiaan vaikeasti puhdistettavat mustat jäljet.

 

Tsemppiä kisaan!