Perniön Urheilijoiden uudet kotisivut

19.12.2022

Perniön Urheilijoiden virkistetyt kotisivut julkaistaan 30.12.2022!

Pitkin vuotta valmisteltu kotisivu-uudistus on tulossa päätökseen ja uudistetut kotisivut julkaistaan vuoden vaihtuessa.  Uudistettujen sivujen selkeällä ja johdonmukaisella rakenteella pyritään helpottamaan tiedon löytymistä ja tavoitettavuutta. Ulkoasu-uudistuksella tavoitellaan raikasta ja seuran vireyteen sopivaa ilmettä. Uudistetuilla kotisivuilla on panostettu mobiilikäyttäjien käyttökokemukseen.

Sivun ylälaidasta löytyvät edelleen tärkeimmät oikopolut. Näiden kautta avatutuu vasempaan sivuun valikko, josta pääsee navigoimaan pidemmälle tietoihin. Mobiilikäyttäjä pääsee valikkoon oikean yläkulman kolmesta viivasta ja edelleen oikean reunan plus-merkeistä.

Pääseuran sivun alta löytyy pääseuran kuvaus, jäseneksi liittymisen lomake sekä jäsentietojen muutoslomake. Pääseuran sivujen alla on myös muuta koko seuraa koskevaa infoa, kuten tällä hetkellä tietoa käynnissä olevasta Leskenkujan kuntoporrashankkeesta.

Jokaisella jaostolla on tuttuun tapaan omat sivunsa, joilta löytyy ajankohtaiset tiedot toiminnasta ja tulevista tapahtumista ja muuta tietoa, esimerkiksi menneiden kisojen tuloksista. 

Juhlatila PeU majan sivu esittelee majaa ja sen ympäristöä ja antaa tarvittavat tiedot majan vuokraamisesta.

Yhteystiedot löytyvät helposti linkkinä jokaisen jaoston sivun etusivulta tai pääseuran sivun alta koottuna. Palautelomakkeiden avulla palautteen, kysymysten, risujen ja ruusujen jättäminen helpottuu.


Tervetuloa luomaan hienoja hetkiä urheilun parissa!


(Uutista päivitetty 29.12. kotisivujen julkaisupäivän osalta.)