Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

YLEISURHEILU, Tervetuloa...

SALON KENTÄLLÄ 7.7.2018

Tervetuloa Perniön Urheilijoiden Yleisurheilujaoston kotisivuille !

 

Perniön Urheilijoiden yleisurheilujaoston tavoitteena on järjestää nuorille ja lapsille monipuolista liikuntaa laadukkaasti, yhdessäoloa ja kilpailutapahtumia.

Urheilukoulutoimintamme jatkuu talvikaudella keskiviikkoisin Perniön liikuntahallilla ja Melassuon maastossa ja kesäkaudella toimimme urheilukentällä kisojen ja harjoitusten merkeissä. Talvikaudella kilpaurheilijoilla on mahdollisuus harjoitella Perniön liikuntapaikkojen lisäksi myös Salohallissa tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin sekä Kiskohallissa lauantaisin.

Yleisurheilujaosto tarjoaa myös varttuneemmille liikuntaa mahdollistamalla kilpaurheilun Perniön Urheilijoiden kisapaidassa. Aikuisurheilijoille tarjoamme yhdet kilpailut Perniön kentällä sekä mahdollisuuden osallistua eri seurojen järjestämiin kisoihin Suomessa.

Ohjatulla aikuisten harrasteliikunnalla pyrimme saamaan mahdollisimman paljon ihmisiä liikkumaan ja kohentamaan omaa kuntoaan.

Yleisurheilu on lajina loistava oman kehittymisen seurantaan. Lajissa on monipuolisuutta pikajuoksujen, hyppyjen, kestävyysjuoksun ja heittojen ansiosta.

Perniön kenttä; pituus, korkeus, keihäs lajialueet ovat novotan pinnoitteiset, juoksurata on mursketta.

 

(Yleisurheilujaoston tekemä nuorisotyö palkittiin 15.4.1992, jolloin Suomen Urheiluliitto myönsi Perniön Urheilijoiden yleisurheilulle sinettiseuran arvon. Jo aiemmin oli urheilukoulutoiminnalle myönnetty seurastipendi sekä SVUL:n piirin kunniakirja Nuori Suomi -projektin toteutumisesta.)

 

Kysy ohjatusta valmennuksesta; 
Leila Kuosa  040 7252283

================================================================================

 

 

PeU:n juhla 1.11.2015
PeU:n juhla 1.11.2015
PeU:n juhla 1.11.2015
PeU:n juhla 1.11.2015