Pikkujätti pidetään jälleen maaliskuussa

11.2.2024

Pikkujätti saapuu Perniöön!


Perinteinen OP-Pikkujättiturnaus pelataan Perniössä 9.-10. maaliskuuta. Pienen perniöläiskylän täyttää pienet koripalloilijat ja heidän huoltojoukkonsa, joita tulee olemaan arviolta n. 400. Tähän kun lisätään talkoolaisten ja tuomareiden määrä, nousee turnaukseen osallistuvien henkilöiden määrä yli viiteensataan.

Pelejä pelataan kolmessa eri salissa: Perniön liikuntahallilla, yhteiskoululla ja uudella kirkonkylän koululla. Liikuntahalli on jaettu kolmeen lohkoon jossa pelejä pelataan. Lisäksi yhteiskoululla ja kirkonkylän koululla on käytössä yksi pelikenttä.

Joukkueita turnaukseen on ilmoittautunut yhteensä 37, joista ilahduttavasti 4 on omia PeU:n joukkueita. PeU Basketilla on joukkueet molemmissa ikäluokissa (minit ja mikrot) sekä tytöissä että pojissa. Joukkueita osallistuu turnaukseen laajalti ympäri Suomea aina Jyväskylästä asti.

Tervetuloa nauttimaan turnaustunnelmasta sekä kannustamaan omia joukkueitamme 9.-10.3. eri puolille Perniötä! Lisätietoja ja otteluohjelman näet Pikkujätin sivuilta: https://pikkujatti.torneopal.fi/